Familie tattoos zijn veelzijdig en razend populair

Als je op een feestje of op een zonnige dag aan het water goed rondkijkt binnen jouw vriendenkring wat zie je dan vaak voorbijkomen? Precies, familie tattoos. Familie tattoos zijn het type tattoo die het meest worden gekozen. In deze blog vertellen we je waarom ze zo populair zijn en vooral…..creatief!

Wat zijn familie tattoos precies?
Familie tattoos zijn er in verschillende soorten en maten, maar ze betekenen meestal wel hetzelfde: een eerbetoon aan een overleden familielid, de waarde van het gezin of een speciale familieherinnering. Tattoo studio’s krijgen allerlei verzoeken van tattoo fans. Van heel symbolisch tot ‘gewoon’ een uiting van liefde voor hun dierbaren of een specifiek familielid. Een familie tattoo is iets persoonlijks en een symbool van respect, familie trots en verbondenheid.

Verjaardagen van familieleden zijn een mooie manier om je genegenheid te laten zien.

Voor deze gelegenheden wordt er vaak een familie tattoo gekozen
Familie tattoos beelden blijdschap en verdriet uit (en soms alle twee). Veel tattoo fans nemen een familie tattoo na het overlijden van een geliefd familielid. Een andere reden is dat ze hun liefde en respect voor hun familie willen uiten.

De geboorte van een kind is iets bijzonders. Vaders, moeders, ooms, tantes en opa’s & oma’s, leggen dit graag vast om een eeuwige jeugdherinnering aan de jongste telg te hebben. Want kinderen worden snel groot!

Je hoeft je voorouders niet eens persoonlijk te kennen om je toch met hen verbonden te voelen. Anekdotes en bijzondere plekken verbinden familieleden over generaties heen met elkaar en worden vaak gebruikt als familie tattoo.

Een partner ontwerp wordt ook vaak gekozen: ook leuk hoor, want deze soort tattoo is een ervaring voor de hele familie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van twee, drie, vier of vijf familieleden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *