Vervelen tijdens de lockdown? Het hoeft niet! 7 tips om je tijd nuttig te besteden

Elke nieuwe lockdown is gelijk ook een inkdown: het is bar stil in de studio’s, geen nieuwe afspraken, geen machines die aan staan en ook geen happy klanten.
Afspraken die al lang geleden zijn gemaakt en waar klanten reikhalzend naar uitkijken komen te vervallen en wanneer ze dan wel doorgaan weet niemand.

De huidige corona beperkingen raken ook de tattoo industrie hard. En hoe langer het duurt hoe meer we ons daar allemaal een ongeluk aan ergeren. Dussss als jouw afspraak voorlopig niet doorgaat en je wel wat afleiding kunt gebruiken, dan hebben wij hieronder een paar Inkdown Tips voor je.

Lees ze en doe er je voordeel mee!

1. Bedenk en verzamel nieuwe ideeën voor tattoos
Om nieuwe ideeën op te doen heb je vaak rust nodig. Nou, dat heb je nu! Op Pinterest, Instagram en op websites van tattoo studio’s kom je de coolste dingen tegen waarvan je het bestaan nog niet afwist.

Dus als je nou echt niet weet wat je met jezelf aan moet tijdens de lockdown, kijk dan eens rustig welke (nieuwe) stijlen en trends er zijn. Een prima manier om inspiratie voor je nieuwe tattoo op te doen! Misschien gaat er wel een wereld voor je open en hou je er een positieve vibe aan over. Richt je op dat wat je inspireert als het even wat minder gaat. Niet sikkeneuren, maar vooruit met de geit!

Weet je niet goed waar je moet zoeken? We helpen je een handje. Kijk hieronder maar eens

Zo zoek je naar de gaafste tattoo ideeën:
Begin met een algemene hashtag of zoekterm op Google. Zoiets als dit:#geometricaltattoo #horrortattoo or #dotworktattoo – begin dus met een zoekwoord dat ruwweg jouw tattoo voorkeur beschrijft.

Swipe door de afbeeldingen die deze zoekterm oplevert. Is er een motief dat jouw aandacht trekt? Zoek dan uit wie hem gepost heeft en welke hashtags de schrijver van de post gebruikt.

Voor de coolste stijlen en thema’s kun je het best informatie zoeken over de artiest of studio zelf. De meeste tattoo artiesten zijn gespecialiseerd in bepaalde technieken of thema’s. Als je specifiek op de artiest zoekt, dan zie je het best wat hij allemaal maakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *